PROFILE OTHMAN HAMZAH

Othman Hamzah aktif dalam industri hiburan sejak 1978. Beliau merupakan seorang penyanyi yang versatile dan menghiburkan dengan gaya tersendiri beserta lawak jenaka yang spontan. Antara lagu-lagu evergreen
popular Othman Hamzah adalah Gadis Melayu dan Musliha.  Lagu-lagu ini sering berkumandang di radio
Singapura, Malaysia dan Brunei hingga kini dan beliau sering diundang muncul di TV.

Othman Hamzah telah dianugerahkan sebagai Artis Retro #1 Malaysia oleh pendengar SinarFM dan Artis Retro Favorite Singapura dalam Anugerah Life. Di samping menyanyi, Othman Hamzah kini juga aktif sebagai emcee, pengacara radio dan TV.
PAKEJ ISTIMEWA UNTUK CORPORATE DINNER SHOW,
HARI RAYA SHOW, WEDDING & STAGE SHOW

Othman Hamzah Showcase adalah sebuah show yang diselia dan dikemudi oleh Othman Hamzah, seorang artis yang kreatif, penyanyi dan selebriti tanahair yang berpengalaman lebih 35 tahun dalam industri hiburan.

Showcase ini dipenuhi dengan lagu-lagu evergreen dan terkini, tarian-tarian serta lawak jenaka yang spontan lagi menghiburkan. Othman Hamzah Showcase mengutamakan interaksi bersama penonton dalam suasana ceria serta menggembirakan yang pasti sukar dilupakan oleh para tetamu dan jemputan anda.

Showcase ini disusun rapi dengan tema-tema berwarna-warni dari mula majlis hingga akhir majlis (7.50pm - 11.00pm). Tenagakerja setiap Showcase terdiri daripada 20 ahli profesional termasuk artis, penyanyi, pengacara, pemusik, penari, pengarah muzik, pengarah pentas, pengarah kreatif dan penerbitan dan kakitangan teknikal.

Kami akan urus segala penerbitan semoga anda dan para tetamu anda hanya perlu relaks, bergembira dan 'enjoy the night'.